تاریخ : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳
4

روستاهای کوهدشت همچنان در عطش خشکسالی/ سفره چاه های آب خالی شد!

  • کد خبر : 22291
  • 20 فروردین 1392 - 0:05

     روند خشکسالی و مشکل آب شرب در روستاهای کوهدشت موجب شد تا نمایندگانی از اهالی روستای قرعلیوند و شهر رومشکان با مراجعه به فرمانداری کوهدشت خواستار رسیدگی به وضعیت اسفناک بی آبی این دو منطقه شوند.بنابراین گزارش جمع زیادی از اهالی روستای قرعلیوند در فرمانداری کوهدشت حضور یافتند و از نبود آب آشامیدنی […]

 

 

 روند خشکسالی و مشکل آب شرب در روستاهای کوهدشت موجب شد تا نمایندگانی از اهالی روستای قرعلیوند و شهر رومشکان با مراجعه به فرمانداری کوهدشت خواستار رسیدگی به وضعیت اسفناک بی آبی این دو منطقه شوند.بنابراین گزارش جمع زیادی از اهالی روستای قرعلیوند در فرمانداری کوهدشت حضور یافتند و از نبود آب آشامیدنی در این روستا انتقاد کردند.

این جمع که با فرماندار کوهدشت ساعت ها به گفت و گو پرداختند به خبرنگار مهر گفتند: خشکسالی چند سال اخیر تمام چاه های آب این روستا را خشک کرده و در حال حاضر هیچ منبع آبی وجود ندارد که آب آشامیدنی اهالی را تامین کند.

یکی از اهالی مراجعه کننده می گوید: تا چند ماه اخیر با جیره بندی آب در طول روز یک ساعت آب آشامیدنی به همه می رسید اما با خشک شدن کامل منبع آب از این مقدار هم محروم شدیم و درحال حاضر چند روز یک بار با هزار زحمت با تانکر آب را توزیع می کنند که جوابگوی ۶۰۰ خانوار روستا نیست.

وی می گوید: یک کارشناس از سوی آبفای استان به قرعلیوند آمد و نقطه ای را در ۵۰۰ متری روستا برای حفرچاه مناسب اعلام کرد اما متاسفانه وعده ی مسئولان امر برای حفرآن چاه به فراموشی سپرده شد.

بنابراین گزارش همچنین عده ای به نمایندگی از ۱۷ روستای شهر رومشکان نیز با مراجعه به فرمانداری کوهدشت خواستار رفع مشکل نبود آب آشامیدنی شدند.آنها نیز عنوان کردند که چند حلقه چاه آهکی در منطقه ی ولیعصر(عج) رومشکان حفر شده و آماده ی بهره برداری است اما مسئولان امر می گویند برای لوله کشی و امر آبرسانی به منازل با مشکل بودجه مواجه هستیم.

IMG13470198

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان در این رابطه به خبرنگار مهر گفت: متاسفانه هفتمین سالی است که استان لرستان و به ویژه شهرستان کوهدشت با خشکسالی شدید دست به گریبان است.

علیرضا کاکاوند با بیان اینکه این مشکل گریبانگیر مناطق بسیاری از روستاهای این استان است، ادامه داد: دوسال پیش چاهی را در روستای قرعلیوند اجاره کردیم که متاسفانه به علت هجوم شدید خشکسالی کم آب شد اما در روستای ” براَفتاو ” که درجوار روستای قرعلیوند قرار دارد یک حلقه چاه عمیق حفر کرده ایم که در ثانیه ۲۰ لیتر آب می دهد.

وی افزود: در تلاش هستیم یا از چاه عمیق روستای “براَفتاو” بخشی را به روستای قرعلیوند و حتی خوشناموند اختصاص دهیم و یا یک حلقه چاه آهکی را پس از مطالعه ی منطقه و انجام مراحل کارشناسی حفرکنیم.

کاکاوند ادامه داد: اما تا اتخاذ تصمیم و رفع مشکل مجبوریم یک حلقه چاه عمیق را برای رفع مشکل کم آبی اهالی اجاره کنیم.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان همچنین درخصوص رفع مشکل آب آشامیدنی رومشکان گفت: خوشبختانه مرحله ی تامین آب رومشکان انجام شده اما در توزیع آن با مشکل مواجه هستیم که امید می رود با مشارکت مردم این مشکل حل شود.

کاکاوند با اشاره به مشکلات اعتباری این شرکت، از مردم خواست طلب های خود را به آبفار پرداخت کنند تا این شرکت بتواند حداقل از این محل در راستای اجرای پروژه ها و رفع مشکل کمبود آب اقدام کند.
حشمت آزادبخت/خبرگزاری مهر

 

لینک کوتاه : https://www.mirmalas.com/?p=22291

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 5در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۵
  1. اهالی رومشگان چرا به فرمانداری مراجعه کردند به نماینده منتخب رجوع میکردند دم دست

  2. با سلام و خسته نباشد دستتون در نکنه برای این گزارش خوبتون …………………اهالی روستاها مردمانی فقیر و بی ادعا هستند که گول نماینده ها را میخورند ……………روستای قرعلیوند از سالهای که به یاد دارم مشکل آب اشامیدنی دارد اما کو گوش شنوا………………………..اقای کاکاوند چرا نظارت و رسیدگی نمیکنید که تا کی مردم حتی برای اب اشامیدنی باید زجر بکشند فردا تابستان میخواهید چکار کنید فردای قیامت باید جوابگوی مردم باشید …………………….تا دیر نشده کاری کنید که این نیز بگذرد ……………….. کدوم چاه اجاره کردید

  3. چراااااااااااااااااا مسولین محترم رسیدگی نمیکنین.فراموش کرده اید همین مردم بودن که شما را به میز ریاست رساندن/ایا خدا را هم همینطور فراموش کرده اید

  4. پس این نماینده به اصطلاح محترم داره چکار می کنه سرش به کجا گرم شده که خبر ازاین اتفاقات نداره اگرم داره چرا کاری نمی کنه متاسسسسسسسسسسسسسسسسسسسفم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. جالبه در شهری که دو رود کشکان و سیمره از کنارش رد میشن شاهد این کم آبی ها هستیم.
    در اهواز بخش اعظمی از آب شرب مردم میلیونی این شهر از رود کارون تامین میشود. چگونه است که در کوهدشت نمیتوان از کشکان و سیمره حداقل برای روستاها استفاده کرد؟
    بازهم مردم بروند و رای بدهند و از سر کول هم بالا روند…

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.