تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳
6

گاف شگفت انگیز رسانه ملی در مناظره کاندیداها (+عکس)

  • کد خبر : 26569
  • 16 خرداد 1392 - 21:10

    نخستین مناظره یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در حالی از رسانه ملی پخش شد که در تصویر پشت سر کاندیداهای انتخاباتی کوه فوجی یاما ژاپن به عنوان نماد ایران معرفی شده است نه کوه دماوند!   مهر، برنامه مناظره نامزدهای ریاست جمهوری که مدتی است از طریق رسانه ملی برای آشنایی بیشتر مردم […]

290914_401
 
 
نخستین مناظره یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در حالی از رسانه ملی پخش شد که در تصویر پشت سر کاندیداهای انتخاباتی کوه فوجی یاما ژاپن به عنوان نماد ایران معرفی شده است نه کوه دماوند!

  مهر، برنامه مناظره نامزدهای ریاست جمهوری که مدتی است از طریق رسانه ملی برای آشنایی بیشتر مردم با کاندیدای دوره یازدهم ریاست جمهوری اجرا می شود،به حدی برای ملت ایران مهم بوده و هست که کارگردان این برنامه اعلام کرده بود: طراحی برنامه ارائه شده بسیار زمان‌بر بوده و مسئولان سازمان صدا و سیما، کارشناسان حیطه روابط عمومی، روابط جمعی، برنامه‌سازان و تهیه‌کنندگان، با نظر مستقیم رییس سازمان صدا و سیما برنامه ای در خور ملت ایران را طراحی کرده اند.
 
آنها قصد داشتند صحنه پردازی این برنامه را به گونه ای طراحی کنند که در خود شان ایران، مسئولان و ملتش باشد به همین دلیل در پشت سر کاندیدای ریاست جمهوری و در نمایی رو به روی دوربین ها، نمایی از یک کوه و پرچم ایران را انتخاب کرده اند تا نشان دهنده اقتدار و افتخار ایران و ایرانیان باشد. اما کوهی که عکس آن پشت سر کاندیدا نمایش داده می شود، کوه فوجی یامای ژاپن است نه کوه دماوند!

فوجی یاما
قله فوجی یاما در ژاپن

بررسی دو عکس کوه دماوند در ایران و کوه فوجی یامای ژاپن نشان می دهد این دو کوه از نظر شکل فرم قله ها با یکدیگر متفاوت هستند به نحوی که قله کوه فوجی یاما دایره ای و قله دماوند دارای شیب تند است.


قله دماوند در ایران
(دماوند دارای قله تیزتری نسبت به فوجی یاماست)

در این باره، جاسم غضبانپور، یکی از عکاسان با تجربه ایران به خبرنگار مهر گفت: عکسی که در بک گراند دکور مناظرات استفاده شده، صددرصد متعلق به کوه دماوند نیست و اگر یک درصد احتمال این باشد که دماوند است، آنقدر در آن دخل و تصرف شده که به کوه فوجی یامای ژاپن بیشتر شبیه است این درحالی است که هیچکس حق ندارد، سمبل ملی یک کشور را آنقدر تغییر دهد که شبیه به سمبل کشور دیگری شود.

وی پیشنهاد داد تا مخاطبان، کتاب عکس “دماوند” اثر “نصرالله کسرائیان” را ببینند چون عکسهای زیادی از کوه دماوند با زاویه های گوناگون در آن منتشر شده است بنابراین مخاطبان متوجه خواهند شد که هیچ کدام از این زاویه ها شبیه به عکس استفاده شده در برنامه مناظره های انتخاباتی نیست.

پیش از این متخصصان و فرهنگیان متعددی نسبت به اشتباه رسانه ملی در استفاده از کوه فوجی یاما به جای دماوند انتقاد کرده بودند آن چنان که یکی از این اعتراضات مربوط به برنامه فرهنگی “دو قدم مانده به صبح” بود که در تمام قسمتهای آن کوه فوجی یامای ژاپن به جای کوه دماوند نمایش داده می شد.

از این نوع اشتباه نه تنها در تلویزیون بلکه در جاهای دیگر نیز تکرار شده است به عنوان مثال عکس کوهی که در بیلبورد فرودگاه امام خمینی در زمان افتتاح این فرودگاه در جاده قم نصب شده بود نیز مربوط به کوه فوجی یاما بود نه دماوند.

 

 

لینک کوتاه : https://www.mirmalas.com/?p=26569

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 12در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱۲
  1. زیرکانه شکار شده! کاش خودت عکاس ش بودى امین جان!

  2. به نظر من این برنامه اشکالات زیادی داشت. میز مجری سمت راست کاندیداها بود. تنگ بلور سئوالات کوچک بود. موی سر جلیلی سفید بود .رنگ آرم صدا وسیما آبی بود. سکوی تریبون مناظره چهارگوش نبود. رنگ ثانیه شمار زمان سنج بنفش نبود. آقای طلوعی با انگشت سبابه وشست سئوالات را ازتنگ بلور برمی داشت . مجری برنامه ریش داشت . عبای حسن روحانی یه وری بود.پیراهن قالیباف مشکی بود رنگ کاغذهای سئوالات سفیدبود . فونت کلمه زنده زرنبود. اززاویه دیدما دست راست کاندیداها درسمت چپ قرارداشت وبالعکس. قسمت سبز رنگ پرچم تا خورده بود و….باید ضرغامی جوابگوباشد و پاسخگوباشد واز من عذرخواهی کند.

  3. به نظر من این عکس دقیقا متعلق به کوه دماوند است.
    اول اینکه کسی که عکس را انتخاب کرده انقدر بی سواد نبوده که بخواد نماد کشور دیگه ای رو برای ایران انتخاب کنه چون این برنامه مناظره یک برنامه معمولی نیست که یه ادم بی سواد رو انتخاب کنن که انقدر بی عقل باشه که به جای دماوند فوجی یاما را انتخاب کنه.
    دوم اینکه عکسی که سایت از دماوند انتخاب کرده از نمای دوره و نشون میده که قله دماوند حالت شیب داره در صورتیکه عکس مناظره ها حالت زوم شده داره و طبیعتا اون حالت شیب دار بودن زمانی که عکس زوم بشه از بین میره.
    سوم اینکه به سم راست عکس مناظره ها و سمت راست عکسی که میرملاس از فوجی یاما و دماوند انتخاب کرده توجه کنید، متوجه میشید که سمت راست عکس مناظره دارای برف کمتری است و دقیقا سمت راست عکس دماوند نیز چنین است در صورتیکه سمت راست عکس فوجی پوشیده از برف بوده و جای خالی از برف ندارد.

    • اشکان جان راست می گه جه لزومی داره کوه فوجی یاما باشه یعنی عکس دماوند و نداریم یا عکاس خوب نداریم پس اینا حرفهای الکی شما اگه عکس یکی را از دور ببینی می بینی که تیغ بینیش مثل شمشیر اما به محض اینکه از نزدیک نگاش کنی مثل گرز به نظر می رسه

  4. اشتباه میکنید برفاش که مدل برفهای قله دماوند است
    آقای آزادبخت کوتاه بیا!!!

  5. عکس مربوط به دماونده اما کشیده بودن طرح بک موجب شده عکس قدری پهن تر از دماوند به نظر برسه و شبیه فوجی یاما باشه و البته باید اضافه کنم که طرح دکور هربرنامه برای مصوب شدن مراحل متعدد و دقیقی داره و توسط کارشناسای خیلی دقیق موشکافی میشه

  6. مناظره هاخوبن مرسی

  7. فوجی موجی کجا بود! این عکس کوه “”نثار”” روبروی سد هاله است………..!

  8. این عکس مربوط ب خود دماونده فقط از پایین گرفته شده فک میکنی شیبش کمه

  9. همه در اشتباهید .این عکش مله کوه پلدختره

  10. من قبلا هم نوشته بودم که این تیتر را تنها چندساعت پس از مناظره برخی سایتهای غربگرای داخلی حامی عارف منتشرکردند ومیرملاس به دلیل مضمون جنجالی تیتر آن را عینا کپی کرده وروی خروجی خود قرارداده بود البته میرملاس نظر مرا درج نکرد. والبته دیگه هم اینکه باوجودیکه الان دیگه ثابت شده این عکس دماونداست بازهم میرملاس حاضر نیست یکی ازدوکاررابکند یا نظرمن را درج کند یا این تیتر زرد را بردارد.

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.