- پایگاه خبری، تحلیلی میرملاس - https://www.mirmalas.com -

مجلس به “صالحی امیری” رای اعتماد نداد/ فرجی دانا و فانی وزیر شدند

48953_749 [1]

 

مبرملاس نیوز/ سرویس سیاسی:

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۴۱ رای مخالف به وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان رای اعتماد نداد.

سیدرضا صالحی امیری از مجموع ۲۶۱ رای، با ۱۴۱ رای مخالف ، ۱۰۷رای موافق و ۱۳ رای ممتنع نتوانست اعتماد مجلس را برای تصدی گری وزارت ورزش و جوانان کسب کند.

فانی وزیر آموزش و پرورش شد

علی اصغر فانی،‌ گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت آموزش و پرورش با ۱۸۵ رای مثبت،‌ وزیر آموزش و پرورش شد.

علی اصغر فانی که بعد از رای نیاوردن نجفی،‌اولین گزینه وزارت آموزش و پرورش رییس جمهور،‌ به عنوان سرپرست وزارت آموزش و پرورش منصوب شده بود،‌ عصر امروز در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی از مجموع ۲۶۲ رای، با کسب ۱۸۵ رای موافق،‌ ۵۳ رای مخالف و ۲۴ رای ممتنع به عنوان وزیر آموزش و پرورش انتخاب شد.

علی اصغر فانی دانش‌آموخته دوره دکترای رشته مدیریت دولتی از دانشگاه تربیت مدرس بوده و هم‌اکنون عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه تربیت مدرس است.

دکتر علی اصغر فانی، مدیرکلی چندین دوره آموزش متوسطه آموزش و پرورش در دوره وزارت حسین مظفر و کاظم اکرمی و همچنین مدیریت مناطق و مدیرکلی آموزش و پرورش را در کارنامه خود دارد.

وی در دولت نهم معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش منطقه ۱۶ در تاریخ اول فروردین ۵۹، رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه ۱۶ از تاریخ اول فروردین ۶۰، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در سال ۱۳۶۴، معاون آموزشی وزارت آموزش و پرورش در سال‌های ۶۴ تا ۶۸، معاون و قائم مقام دانشگاه علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس در سال‌های ۶۸ تا ۷۲، معاون فرهنگی بنیاد شهید در سال‌های ۷۲ تا ۷۶، معاون برنامه‌ریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش در سال‌های ۷۶ تا ۷۷، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش در سال‌های ۷۷ تا ۷۸، معاون آموزشی وزارت آموزش و پرورش در سال‌های ۷۷ تا ۸۰، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در سال‌های ۸۰ تا ۸۴، سرپرست وزارت آموزش و پرورش از ۸ شهریور ۸۴ تا ۱۸ آبان ۸۴، سرپرست دبیرخانه شورای تعلیم و تربیت و استادیار دانشگاه تربیت مدرس، مشاهده می‌شود. دکتر علی اصغر فانی دارای جوایزی مانند مدیر برگزیده ملی هشتمین جشنواره خوارزمی و مدیر عالی نمونه سومین جشنواره شهید رجایی است. دکتر فانی معاون آموزش و پرورش در دولت خاتمی ،‌و همچنین رئیس کمیسیون فرهنگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز بوده است.

مجلس به فرجی دانا اعتماد کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۵۹ رای موافق به وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری اعتماد کردند.

نمایندگان مجلس با ۱۵۹ رای موافق ،۷۰ رای مخالف و۳۲ رای ممتنع به رضا فرجی دانا به عنوان وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری رای اعتماد دادند.

فرجی دانا در سال ۱۳۳۹ در خانواده ای مذهبی در قم متولد شد و در سال ۱۳۵۷ دیپلم خود را در رشته ریاضی فیزیک از دبیرستان حکیم نظامی قم گرفت و در همان سال در کارشناسی مهندسی برق دانشگاه شیراز پذیرفته شد.

وی پس از تعطیلی دانشگاهها در سال ۱۳۵۹به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست و تا بازگشایی مجدد دانشگاه‌ها در پاییز سال ۱۳۶۱ مسئولیت‌های مختلفی را در سپاه عهده دار بود. پس از بازگشایی دانشگاه‌ها به دانشکده فنی دانشگاه تهران منتقل و در سال ۱۳۶۵ با کسب رتبه ممتاز دانش‌آموخته شد. وی تحصیلات کارشناسی ارشد و دکتری خود را در دانشگاه واترلو کانادابه پایان رسانید و در سال ۱۳۷۳ به عضویت هیات علمی گروه مهندسی برق و کامپیوتر دانشکده فنی دانشگاه تهران درآمد.

فرجی دانا هم‌اکنون استاد تمام رشته مهندسی برق در دانشگاه تهران است.