تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳
5

‌تخریب در زاگرس بیشتر از احیای آن است

  • کد خبر : 44692
  • 29 بهمن 1392 - 16:47

  مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان گفت: تخریب در زاگرس بیشتر از احیای آن است.   به گزارش میرملاس نیوز، رضا آریایی در گفت‎وگو‌ با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه لرستان، بیان کرد: با هدف ایجاد همکاری و با هماهنگی NGOهای زیست محیطی در استان، همایش ملی مخاطرات زیست محیطی زاگرس در استان برگزار می‎شود. […]

 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان گفت: تخریب در زاگرس بیشتر از احیای آن است.

 

به گزارش میرملاس نیوز، رضا آریایی در گفت‎وگو‌ با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه لرستان، بیان کرد: با هدف ایجاد همکاری و با هماهنگی NGOهای زیست محیطی در استان، همایش ملی مخاطرات زیست محیطی زاگرس در استان برگزار می‎شود.

 

وی با بیان اینکه برگزاری همایش‎هایی از این دست باعث ایجاد حسیاست در بین همه کسانی که به‎نوعی با زاگرس و مسائل مرتبط با آن در ارتباط هستند، اضافه کرد: آموزش یک بحث مستمری است که باید در تمام مراحل برای همه آحاد جامعه باشد و آنها مختص به یک قشر خاص نباشد، حتی افراد تحصیل کرده نیز در این راستا نیازمند آموزش هستند.

 

آریایی با اشاره به اینکه باید در جامعه دانشگاهی و دانشجویی استان حساسیت نسبت به مسائل زیست محیطی ایجاد شود چرا که این یک ثروت ملی خدادادی است که از گذشتگان به ما رسیده، ادامه داد: وظیفه ماست این ثروت در قالب توسعه پایدار به نسل‎های بعدی تحویل داده شود.

 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تصریح کرد: منابع طبیعی به‎عنوان یک ثروت ملی متعلق به گروه، شخص یا فرد خاصی نیست بلکه به همه آحاد جامعه تعلق دارد.

 

وی با بیان اینکه تخریب در زاگرس بیشتر از احیای آن است، اظهار کرد: با توجه به اینکه منابع طبیعی به‎عنوان یک ثروت ملی متعلق به آحاد مردم است و بر این اساس هر کسی در هر جایگاهی موظف به حفاظت و صیانت از آن است و باید در جهت احیای آن نیز قدم‎های مؤثری بردارد.

 

آریایی با ابراز تأسف از اینکه تخریب گسترده‎ای در زاگرس را شاهدیم، یادآورشد: تعدی به جنگل‎ها برای زمین زراعی، تأمین سوخت(زغال)، گرد و غبار، خشکسالی و… صددرصد بوده که با برگزاری همایش مخاطرات زیست محیطی زاگرس در استان آحاد مردم در جایگاه‎های مختلف اجتماعی تحریک می‎شوند در راستای حفاظت و صیانت از زاگرس حداکثر توان خود را به کار گیرند و هر کسی در حد وسع خود درختی را بکارد.

 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری یادآور شد: در این همایش یک روزه تعدادی از اساتید دانشگاه تهران و به نمایندگی از محیط زیست و منابع طبیعی کشور شرکت خواهند داشت.

 

وی گفت: حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی خاص یک دستگاه اجرایی و سیستم دولتی نیست و باید همه آحاد جامعه خود را مسئول بدانند.

 

آریایی تصریح کرد: حتی اگر یک هکتار تخریب داشته باشیم و بخواهیم در شرایط حاکم آن را احیاء کنیم به اعتبار و زمان زیادی نیاز است، این در حالیست که درختی سالیان سال احیاء می‎شود و در یک زمان نیم ساعته تخریب می‎شود که نیاز است منابع طبیعی اهرم‎های برخورد را جدی‎تر وارد کند وگرنه با وجود این تخریب‎ها در درازمدت مشکلات زیادی برای استان ایجاد می‎شود.

 

 

لینک کوتاه : https://www.mirmalas.com/?p=44692

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 4در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۴
  1. شما به عنوان مدیر مسئول چه کارهایی انجام دادید؟
    این همایش مجازی و دعوت از چند استاد خاص که بعضیا برا اولین بار استان لرستان و مناطق جنگلی زاگرس را می بینند!!!!!!!! می تواند حساسیت مردم و جوامع محلی را برانگیخته کند و منابع طبیعی حفظ شود؟
    آیا فقط مشکل کمبود متخصص هست؟ سایر سیستم های مدیریتی از منابع طبیعی تا سایر ادارات مرتبط به صورت سیستمیک و منظم فعالیت های مربوط به خودشان را انجام می دهند؟
    این همایش به صرف شانتاژ تبلیغاتی برای برخی مدیران بوده و کمترین اثر را بر مدیریت منابع طبیعی در استان به همراه خواهد داشت (مثال بارز همایش ملی جنگل های زاگرس، ) …..
    دوست عزیز شما مسئولید…

  2. فقط روزهای جمعه چند نیرو در جادهای منتی به شهر کشیک بدهند ببینند چقدر فقط هیزم و درختها بریده شده در جعبه عقب و بار وانت ها حمل میشوند مسئولین در آینده باید جوابگو باشند برای کشیک و جلو گیری از حمل هیزم از نیروهای بسیج استفاده کنند

  3. با سلام . مسئولین محترم باید توجه داشته باشند بخش عمده ای از فعالیتهایی که برای نجات درختان بلوط می شود انجام داد مر بوط به خود آنهاست چرا که در برنامه ریزی ها و جذب نیرو و حتی فرهنگ سازی برای حفاظت از منابع طبیعی آنها هستند که باید ضمن ارایه راهکارهای مناسب ، در جذب نیرو و نیز برخورد با متخلفین قاطعیت داشته باشند. هر روزه شاهد قطع صدها درخت توسط افراد سودجو با هدف درآمد زایی با فروختن زغال یا تخریب درختان بمنظور تغییر برای زمین کشاورزی و حتی قطع درختان برای تغذیه دامها هستیم . که مسولین با بیان بهانه هایی شانه از زیر بار این مسولیت خالی می کنند . بیشتر خانوار های روستایی از جمله در منطقه ی ریکا از بخاری هیزمی استفاده می کنند در حالیکه تا لوله ی اصلی گاز ۵ کیلو متر فاصله دارند پس گازکشی به روستاهای همجوار جنگل ها را هرچه سریعتر انجام دهید . به هر حال راه نجات زیاد است مسئولین و مردم همت کنند .

  4. ngo؟ !
    کدوم سازمان مردم نهاد؟ کدوم تشکل غیر دولنی حامی محیط زیست؟
    مگه شما به این افراد بها میدید ؟ بس کنید شما رو به خدا …………..
    افراد برا این که به صورت افتخاری بعنوان همیار با منابع طبیعی و محیط زیست همکاری کنند بایستی کلی بیان و برن تا یه کارت در پیت براشون صادر بشه اونم در صورتی که آقایون کیفشون کوک باشه! اونوقت شما دم از حمایت از محیط زیست و عرصه های طبیعی میزنید؟!

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.