- پایگاه خبری، تحلیلی میرملاس - https://www.mirmalas.com -

آشتاب مطرح کرد: انتقاد از بکارگیری نیروهای غیربومی در پروژه های عمرانی لرستان

 

مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان لرستان با انتقاد از بکارگیری نیروهای غیر بومی در پروژه های در حال احداث در استان گفت: فعالیت پروژه های عمرانی استان فرصت بسیار مناسبی برای افزایش فرصت های اشتغال در بین جوانان استان است.

به گزارش خبرنگار مهر ، علی آشتاب ظهر یکشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان خرم آباد که در سالن اجتماعات فرمانداری خرم آباد برگزار شد مسئله اشتغال و بخصوص بیکاری نسل جوان را یکی از مهمترین مشکلات فراروی مردم استان دانست و عنوان کرد: در حال حاضر سند توسعه و اشتغال استان لرستان تدوین شده که اجرا و پیگیری این سند در استان مواردی است که باید به طور جد توسط مدیران شهرستانی در دستور کار قرار گیرد.

وی ادامه داد: برای اجرایی کردن این سند نیازمند به منابع مالی هستیم که بخشی از این اعتبارات در سطح ملی، استانی و بخشی از محل تسهیلات بانکی تامین می شود.

آشتاب از اختصاص ۱۷۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی به استان خبر داد و گفت: مبلغ این تسهیلات به سیستم بانکی استان ابلاغ شده است لذا به دستگاه های اجرایی اعلام کرده ایم که نیازمندی های خود را اعلام و در تقسیم این اعتبار در سطح استان ما را راهنمایی کنند.

مدیر کل کار، ‌تعاون و رفاه اجتماعی استان لرستان با انتقاد از بکارگیری نیروهای غیر بومی در پروژه های در حال احداث در استان گفت: فعالیت پروژه های عمرانی استان فرصت بسیار مناسبی برای افزایش فرصت های اشتغال در بین جوانان استان است که متاسفانه در بعضی از پروژه ها از نیروهای غیر بومی برای تامین نیروی انسانی استفاده می شود.

وی اضافه کرد: باید با برگزاری جلسات با مدیران پروژه های استانی استفاده از نیروهای بومی در این پروژه ها در دستور کار قرار گیرد چرا که نیروهای متخصص در تمامی رشته های مرتبط با پروژه های عمرانی در استان وجود دارد.

آشتاب همچنین با بیان اینکه ۵۶ درصد بیکاران موجود در استان فاقد مهارت های لازم هستند عنوان کرد: دانشگاه علمی کاربردی و مراکز فنی و حرفه ای باید با ایجاد کمیته های آموزشی با عضویت دستگاه های مختلف زمینه ارتقای سطح مهارت بیکاران را فراهم کرده و از این طریق به ایجاد تحول در زمینه اشتغال جوانان کمک کنند.

وی در ادامه ارتباط ضعیف دانشگاه و صنعت را یکی دیگر از علل افزایش بیکاری در استان دانست و بیان داشت: رشته تحصیلی و خروجی دانشگاه های مرتبط با صنعت در استان متناسب با نیاز منطقه نیست و لازم است که شورای آموزشی استان ضمن توجه به این نکته دانشگاه را به سمت نیازهای استان سوق دهد.

وی همچنین از وجود سه هزار و ۱۰۰ تعاونی فعال در استان خبر داد و گفت: تلاش شده است از طریق مکاتبات متعدد با وزات تعاون، ‌کار و رفاه اجتماعی سرمایه در گردش مورد نیاز این بخش را فراهم کرده و توسعه و تکمیل تعاونیها را در دستور کار قرار دهیم.

آشتاب همچنین گفت: یک بسته پیشنهادی برای توسعه استان تهیه شده است که در آن ضمن معرفی پتانسیل ها و ظرفیت های موجود در استان مشکلات فراروی بخش های مختلف و راههای برون رفت از این مشکلات را نیز مطرح کرده ایم که امیدواریم منجر به توسعه و ارتقای جایگاه استان در کشور شود.