تاریخ : سه شنبه, ۲۸ فروردین , ۱۴۰۳
6

تأثیر خواب پس از سحر بر سلامت روزه‌داران

  • کد خبر : 52809
  • 13 تیر 1393 - 1:53

    به گزارش میرملاس نیوز ؛  عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه نیاز طبیعی خواب در افراد بزرگسالان حدود ۷.۵ تا ۸.۵ (هفت و نیم تا هشت و نیم) ساعت است گفت: خوابیدن پس از خوردن سحری برای روزه داران سبب کامل شدن خواب شبانه آنها می شود. به گزارش ایرنا، […]

 IMAGE634787475643781599 (1)

 

به گزارش میرملاس نیوز ؛  عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه نیاز طبیعی خواب در افراد بزرگسالان حدود ۷.۵ تا ۸.۵ (هفت و نیم تا هشت و نیم) ساعت است گفت: خوابیدن پس از خوردن سحری برای روزه داران سبب کامل شدن خواب شبانه آنها می شود.

به گزارش ایرنا، دکتر خسرو صادق نیت افزود: خواب و استراحت یکی از نیازهای اساسی و فیزیولوژیک انسان است. خواب فرآیندی است که مغز برای عملکرد مناسب به آن نیاز دارد.پس این روند باید کامل شود تا تاثیر لازم را برای بدن داشته باشد.

وی به روزه داران توصیه کرد که سعی کنند پس از خوردن سحری ساعاتی را استراحت کنند تا نیاز ضروری خواب جبران شود و روز خوبی را شروع کنند.

فلوشیب اختلالات خواب اظهارکرد : درماه مبارک رمضان برنامه خواب افراد تغییر می کند و اگر کمبود خواب افراد جبران نشود در طول روز همراه با خستگی و کسالت مواجه خواهند شد.

به گفته صادق نیت، خواب خوب و با کیفیت در ماه رمضان آن هم با برنامه ریزی مناسب و اصولی انسان را از مزایای معنوی در این ماه بهره مند خواهد کرد.

وی اضافه کرد: روزه داران سعی کنند با برنامه ریزی برای ایام ماه مبارک رمضان تاثیرات بی خوابی و کم خوابی را به حداقل برسانند و باید برنامه مناسبی برای خواب خود در این ایام در نظر بگیرند.

صادق نیت اضافه کرد :افرادی معمولا شب ها دیرتر می خوابند و صبح دیرتر بیدار شوند. اغلب این افراد هم سحر سخت بیدار می شوند و هم کمبود خواب دارند.

وی با اشاره به افرادی که پس از سحری خوابشان نمی برد توصیه کرد: استفاده از حداقل روشنایی (نور لامپ در منزل) کمک مناسبی برای بازگشت به خواب پس از ساعت سحرگاهی است، زیرا با کم کردن نور این امکان به بدن برای بازگشت به خواب داده می شود.

صادق نیت همچنین توصیه کرد افراد بد خواب و کم خواب از نوشیدن چای و قهوه هنگام سحری پرهیز نمایند.

به گفته وی کم کردن نور هنگام خواب مفید خواهد بود زیرا نور مانع از ورود مغز به مرحله خواب می شود، حتی اگر برخی از افراد عادت به استفاده از چراغ خواب دارند، باید نور آن بسیار کم باشد.

صادق نیت یاد آور شد: برای شب های احیای ماه مبارک، روزه داران عصر آن روز خوب بخوابند تا بتوانند شب بیدار باشند. علاوه براین می توان برای بیدار ماندن از موادی مانند قهوه و چای استفاده کرد. 

 

 

لینک کوتاه : https://www.mirmalas.com/?p=52809

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۲
  1. باور کنید این پزشک ها هم خیلی نظرات متفاوت و عجیبی میدن بعضیاشون میگن با معده پر خوابیدن فوق العاده مضره بعضی میگن بخوابید و….. سردرگم میشی که کدوم راست میگن!!!

  2. البته با بی تدبیری دولت تدبیر و امید!!! خواب از سر کارمندان پریده و چرت و خواب آلودگی خود را به پشت میز کار برده و فقط هزینه سنگین مصرف انرژی را روی دست دولت گذاشته. از بس کارهای نسنجیده و عاری از تدبیر از این دولت سر زده که اگر کار درستی انجام بده واقعا جای تعجب داره!!!!

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.