- پایگاه خبری، تحلیلی میرملاس - https://www.mirmalas.com -

مصاحبه حرف لر با سعید بالنگ

15527-copy2 [1]

سعید بالنگ/سرویس منتظران:

 

مقام معظم رهبری بارها در بیانات خود بر اهمیت جنگ نرم تاکید بسیار داشته اند و همواره این موضوع را به عنوان یکی از ضروریات معرفی کرده اند. ایشان در یکی از بیانات خود در دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی فرمودند:

«امروز آرایش تهاجمی فرهنگی بسیار خطرناکی علیه انقلاب به وضوح مشاهده می شود، زیرا جهان اسلام بیدار و هوشیار شده است. از این رو تهاجم فرهنگی دشمن با گذشته تفاوت بسیار دارد و شکل جدیدی پیدا کرده است و برای مقابله با آن باید با شناخت و آگاهی کامل عمل کنیم.»

در این میان نقش جوانان به عنوان «افسران جوان جنگ نرم» از ارزش و اهمیت فراوانی برخوردار است و از آنها انتظار می رود در تحقق فرامین رهبر معظم انقلاب در حوزه جنگ نرم همواره بیشترین سعی و تلاش خود را بکارگیرند و در این عرصه فعالیت کنند.

وبلاگ نویسی با موضوعات ارزشی یکی از راه های ترویج فرهنگ مقابله با جنگ نرم دشمن در بین جامعه و بویژه جوانان است. آنچه در این گزارش آمده است گفت و گویی خواندنی با «سعید بالنگ» یکی از افسران جوان جنگ نرم در حوزه فضای سایبری شهرستان کوهدشت است که شرح آن تقدیم حضور مخاطبان محترم می شود.

  ۱-   خودتان را کامل معرفی کنید؟چندسال دارید و در چه رشته ای تحصیل می کنید؟شغل شما چیست؟

به نام خدا

ضمن عرض سلام، ادب و احترام خدمت مسئولین پرتلاش سایت حرف لر و مخاطبان محترم، سعید بالنگ هستم متولد ۱۳۶۸ اهل شهرستان کوهدشت، فارغ التحصیل کارشناسی مهندسی کشاورزی گرایش آب و خاک.

۲- برای آشنایی بیشترخوانندگان نام و لینک وبلاگ ها یا پایگاه های اینترنتی خود را ذکر کنید؟

چند تا وبلاگ فعال در زمینه شهدای کوهدشت راه اندازی کردم و با سایر وبلاگ های شهدای کوهدشت نیز همکاری دارم و خیلی از مطالب مربوط به شهدای موردنظر رو در اختیارشون می گذارم .

همچنین دبیر سرویس شهدای سایت میرملاس نیوز میباشم که الحمدلله به لطف خدا و نگاه شهدا و همکاری و همدلی دوستان  عزیز،رزمندگان، جانبازان ، دوستان  و خانواده های گرانقدر شهدای کوهدشت در این مدت تقریبا ۱۴ ماه فعالیتم در بخش شهدای کوهدشت الحمدلله موضوع شهدا خوش درخشیده .

آدرس وبلاگ ها :

http://linksh.blogfa.com/ [2]    وبلاگهای شهدای کوهدشت

http://farmande.blogfa.com/ [3]  سردار شهید اسدمراد بالنگ

http://shpzko.blogfa.com/ [4]   شهدای جامعه پزشکی کوهدشت

http://shvako.blogfa.com/ [5]    شهدای جامعه ورزشی کوهدشت

http://shdako.blogfa.com/ [6]    شهدای دانشجوی کوهدشت

http://shenko.blogfa.com/ [7]  شهدای پیروزی انقلاب اسلامی در کوهدشت

و همچنین بخش شهدای سایت میرملاس نیوز

http://www.mirmalas.com/ [8]

لازم است یک نکته رو هم خدمت دوستان عرض کنم که تا قبل از فعالیتم در زمینه  شهدای کوهدشت ، تعداد وبلاگ هایی که در این زمینه فعالیت می کردند تقریبا ۲۰ وبلاگ بود که الحمدلله در این مدت ۱۴ ماه به ۶۰ وبلاگ رسیده که از طریق تماس و صحبت با وبلاگ نویسان و فعالان مجازی کوهدشت پیشنهاد راه اندازی وبلاگ ها رو مطرح می کردم و وبلاگی رو تاسیس می کردیم.

۳- از چه زمانی با فضای اینترنت آشنا شده اید؟ چطور پای شما به دنیای اینترنت و فضای مجازی باز شد؟

از سال ۱۳۹۰ که اتفاقی با وبلاگ یکی از دوستان آشنا شدم تصمیم گرفتم وبلاگی راه اندازی کنم و شروع کردم . البته دوبار وبلاگم را بعد از درج کلی مطلب و زحمت حذف می کردم ، اتفاقی که در دنیای مجازی بسیار مشاهده شده که در نهایت از سال ۱۳۹۱ به طور جدی ادامه دادم و وبلاگی در رابطه با خاطرات و تصاویر عمویم ( شهید اسدمراد بالنگ ) راه اندازی نمودم که تا اردیبهشت ۱۳۹۲ فقط مدیریت وبلاگ عموم و چند وبلاگ دیگری که در بالا ذکر شد داشتم و از اردیبهشت ۱۳۹۲ که سرویس شهدای سایت میرملاس نیوز رو بر عهده گرفتم دیگر عمده فعالیتم صرف شهدای کوهدشت شد تا جایی که از اردیبهشت تا شهریور  اصلا وبلاگ عموی شهیدم رو تقریبا فراموش کرده بودم و شهریور ماه بنا به تذکر حجت الاسلام هادی قبادی مبنی بر اینکه بخشی از فعالیتت رو در راستای به روز کردن وبلاگ شهید بالنگ صرف کن سعی کردم هر دو را فعال نگه دارم .  ۴- آیا برای کار وبلاگ نویسی هدف گذاری کرده اید؟ به دنبال چه هدفی در این کار هستید؟

بله اصلا انجام هیچ کاری بدون هدف موفقیت نداره و بنده هم از این کارم چند هدف دارم : یکی زنده نگه داشتن یاد، خاطره و دلاورمردی جوانان شهیدی که از ارزشمندترین سرمایه ای که خداوند در اختیارشان قرار داده یعنی جانشان گذشتند تا ما در این آسایش و رفاه باشیم.

هدف بعدی همین واگذاری وبلاگهای شهدا به نوجوانان و جوانان که بخشی از اوقات فراغتشان را صرف جمع آوری آثار و خاطرات شهدا نمایند که تعدادی از مدیران وبلاگ ها سنین ۱۴ تا ۱۷ سال هستند و حتی توانستند که دوستانشان را هم به این وادی مقدس جذب کنند طوری که هربار جلسه حداقل یک یا دو نفر مدیر وبلاگ جدید را توانستیم جذب کنیم.

۵- مطالب وبلاگتون تولیدی است یا نقلی؟

فعالیت ما جمع آوری خاطرات، تصاویر،زندگینامه، وصیتنامه و سایر مطالب مربوط به شهداست که الحمدلله رزمندگان و دوستان شهدا خوب همکاری می کنند اما انتظار ما خیلی بیشتر از اینهاست.

۶- پربازدید کننده ترین مطلبتان چه بوده است؟ به چه دلیل؟

بخش شهدا تقریبا پربازدیدترین قسمت سایت میباشد و فکر کنم مطلبی با عنوان ” درد دل ” که حرف دل من و سایر دوستان فعال در زمینه شهدای کوهدشت بود

۷- به وبلاگ های خودتان از ۲۰ نمره چند می دهید؟

این رو باید از دوستان پرسید

۸- آیا در شبکه های اجتماعی هم فعالیت دارید و فضای آنجا چگونه است؟

خیر، چون فرصتش را ندارم

۹- اکنون در جبهه جنگ نرم و جهاد مجازی وظیفه افسران جنگ نرم چیست؟

ما در هشت سال دفاع مقدس با تمام توان جنگیدیم و با توکل بر خدا موفق و حتی باعث حیرت تمام دنیا شدیم که بعد از گذشت تقریبا ۲۶ سال از دفاع مقدس با وجود این همه تحریم و تهدید هیچ کشور و قدرتی جرئت تعرض به خاک پاک ایران رو ندارد. امروز وارد عرصه جنگ نرم شده ایم و همین وبلاگ های شهدا به جرئت می گویم که هر وبلاگ یک تیر خلاص به قلب دشمن می باشد و بنا به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) : دراین جنگ نرم، کافی است هواداران جبهه حق بیدار باشند و بیکار ننشینند چرا که زبان حق همیشه مؤثرتر از زبان باطل است. پس امروزه وظیفه همه ما مخصوصا همرزمان شهدا بسیار سنگین است و باید از این میراثی که شهدا با نثار خون پاکشان تقدیم مان کردند حراست کنیم.

۱۰- به نظر شما یک وبلاگ نویس موفق چه کسی است؟

یک وبلاگ نویس موفق مخصوصا وبلاگ نویس شهدا باید به مطالبی که درج می کند خود اعتقاد قلبی داشته باشد تا بتواند بر مخاطب اثر بگذارد

۱۱- بهترین سایت ها یا وبلاگ هایی که در استان لرستان سراغ دارید کدامند؟

اکثر سایت ها و وبلاگ های لرستان رو معمولا سر میزنم اما بیشتر وبلاگ ها و مطالب مربوط به شهدا.

۱۲- آیا تا به حال در مسابقات وبلاگ نویسی شرکت کرده اید و موفقیت هایی در این زمینه داشته اید؟

بله در یک دوره مسابقه وبلاگ نویسی افسران جوان جنگ نرم بسیج دانشجویی استان لرستان با موفقیت شرکت کردم.

۱۳- اهمیت جنگ نرم برای شما چگونه است و هدف شما از فعالیت در این عرصه چیست؟

جنگ نرم از جنگ سخت و مسلحانه مخرب تر می باشد چون خرابی های جنگ سخت به مرور ترمیم خواهد شد اما جنگ نرم بر روی مغز و اعتقاد اثر می گذارد ، بنا به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالی)  : فرهنگ یک جامعه، اساس هویت آن جامعه است.

خوی ایثار و شهادت در فرهنگ مردم ایران نهادینه شده و هدف دشمن در عرصه جنگ نرم تضعیف این روحیه در جوانان و مردم است . هدف ما هم زنده نگه داشتن یاد شهدا و روحیه جهاد، ایثار و شهادت می باشد.

۱۴- مهترین تهدیدها و آسیب های فعالین فضای مجازی را در چه چیزی می بینید؟

نا امید و دلسرد شدن از ادامه کار و هدفشان

۱۵- وظیقه یک فعال سایبری در پییشبرد اهداف انقلاب اسلامی چیست؟

اهداف انقلاب اسلامی را ” نظام، ولایت، شهادت، ایثار و . . . ” باید زنده نگه داشت که با این حال وظیفه فعالان سایبری بسیار سنگن است مخصوصا در این روزگاری که گروه های تند رو به اصطلاح خودشان اسلامی! هر روز در تلاش ایجاد نفاق و کینه در دنیای اسلام هستند.

۱۶- چه صحبتی با فعالان فضای مجازی دارید؟

از تمام دوستانی که در این عرصه فعالیت می کنند انتظار دارم نا امید نشوند.

۱۷- دوست دارید بیشتر روی چه موضوعاتی کار کنید؟ بر اساس علاقه مندی به موضوعات کار می کنید یا بر اساس ضروریات؟

موضوعاتی که بنده کار می کنم هم علاقه است هم ضرورت، به کار برای شهدا اعتقاد قلبی دارم و ضروری ترین نیاز امروز جامعه زنده نگه داشتن هدف و آرمان شهداست.

۱۸- از مسئولان فضای مجازی کشور و استان چه انتظاراتی دارید؟

حمایت از دوستان فعال در این عرصه، افزایش سرعت اینترنت که واقعا خیلی اوقات سرعت شدیدا کند می شود.

وحرف آخر…

و در آخر تشکر ویژه از شما و سایر دوستان و مخاطبان عزیز که واقعا حوصله کردید .من درگیر جواب دادن به سوالات بودم و اصلا وقت از دستم خارج شد و فکر کنم خیلی حرف زدم.

 منبع :سایت حرف لر