- پایگاه خبری، تحلیلی میرملاس - https://www.mirmalas.com -

یادی از جانباختگان حادثه سعادت آباد

[1]

 

روز دوازدهم تیرماه سال ۸۷ هنگامی که پیکر ۱۷ جوان کوهدشتی در این شهرستان بر روی دست مردم تشییع شد لرستان مبهوت بود که چرا باید در حادثه ای که در صدها کیلومتر دورتر از لرستان اتفاق افتاده است شاهد مرگ ۱۷ جوان کوهدشتی باشد.

حادثه ای که داغی تازه بر دل های مردم گذاشت حادثه سعادت آباد در حالی رخ داد که تعدادی از۱۷ جوان کوهدشتی دانشجو بودندو برای تامین معاش و هزینه دانشجویی به این کار مشغول بودند و این حادثه نه تنها اولبن حادثه و آخرین نبود بلکه هراز چند گاهی خبر های ازهمین دست برای جوانانی که برای یافتن کار به شهرهای دیگه مهاجر کردند اتفاق می افتد.

فروریختن ساختمان بروی این ۱۷ جوان در حادثه سعادت آباد تهران مستندی واقعی برای عمق فاجعه بیکاری دراستان می باشد استانی که از هر حیث دارای منابع بالقوه از جمله زمین کشاورزی درجه یک رودخانه خروشان و معادن متنوع و گردشگری است. سالهاست که به طوری کلی توسعه و آبادی خواسته به حق مردم شریف ولایتمدار شجاع و غیرتمند لرستان به کندی صورت می گیرد.اکنون لرستان از لحاظ منابع بالقوه نیازی به هیچ چیزی ندارد زمین های درجه یک رودخانه های خروشان مکان های توریستی بی نظیر معادن سنگ گچ سیمان نفت چهار راه ترانزیت کشور این گواه این حقیقت است.

تحول و تغییر اساسی در لرستان زمانی صورت می گیرد که همه مردم خواستار آن باشد.خوشبختانه لرستان در مسیر توسعه قرار گرفته و اکثر مردم به این آگاهی رسیدند که از حقوق خودشان دفاع کنند و با حساسیت بیشتر عملکرد مسئولین را زیر نظر داشته باشند و توسعه و آبادی از مسئولان که خادمان مردم هستند مطالبه کنند. در انتخابات این دوره مجلس شرایط به نحوی شده که مردم در انتخابات مجلس گزینش های قومی قبیلهای زبانی و نژادی را کنار گذاشتند و از انتخاب نمایندگان ناکارامد سر باز زدند و کسانی انتخاب کردند که بتواند مطالبات و نیازهای منطقه را با تمام قدرت دنبال کند و ابادی شهرشان را از همه چیز مهمتر می دانندو امروز دیگر نمایندگان مجلس و مسئولین این را خوب می دانند معیار عملکرد است که تعیین کننده بقا آنها در جایگاهشان می باشد نه تعصبات قومی و زبانی.

حادثه سعادت آباد بعد از چهار سال هنوز تازه است و تازه باقی خواهد ماند وفراموش نخواهد شدتا زمانی بیکاری در استان ریشه کن نشود و برای رسیدن به این هدف در شهرستان کوهدشت بایدهر سال برای این عزیزان از دست رفته مراسم بزرگداشتی در شان آنها به حمایت خانوادهای آنها و مردم شریف و فهیم کوهدشت برگزار شود و از دلسوزترین مسئولان شهرستان و استان و نماینده محترم شهر نیز دعوت شود.در خصوص برنامه‌های بزرگداشت شامل سخنرانی های ویژه، برگزاری مراسم معنوی دعا و غبارروبی و عطر افشانی مزار این عزیزان از دست رفته باشد.

به امید روزی که دیگر شاهد همچین اتفاقاتی در استان نباشیم ومسئولین قول های که به مردم دادندعمل کنند و برای رفع بیکاری برنامه ریزی دقیق انجام بدهند. سدهای استان همچون سد معشوره سد رودبار و سد بختیاری و دیگر سدها و پروژهای اب رسانی برای زمین های کشاورزی ثمر بگیرد و ساخته شود تا شاهد رشد چشمگیر توسعه منطقه و حتی مهاجرت نیروهای شهرهای دیگر در منطقه باشیم .انشالله