تاریخ : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳
6

اعتبارات مناسبی امسال درحوزه سدسازی لرستان تخصیص یافت

  • کد خبر : 64921
  • 03 اسفند 1393 - 16:42

    استاندار لرستان گفت:طی سالجاری اعتبارات مطلوبی به حوزه سد سازی استان تخصیص یافته که این مهم بیانگر توجه دولت به مسایل عمرانی و زیربنایی استان است. به گزارش میرملاس به نقل از ایرنا، هوشنگ بازوند روز یکشنبه در دیدار با سد سازان استان افزود: طی سالهای گذشته، طرح های سد سازی استان به […]

81515955-6292108

 

 

استاندار لرستان گفت:طی سالجاری اعتبارات مطلوبی به حوزه سد سازی استان تخصیص یافته که این مهم بیانگر توجه دولت به مسایل عمرانی و زیربنایی استان است.

به گزارش میرملاس به نقل از ایرنا، هوشنگ بازوند روز یکشنبه در دیدار با سد سازان استان افزود: طی سالهای گذشته، طرح های سد سازی استان به دلیل کمبود اعتبار روند کندی داشته که دولت یازدهم این موضوع را در سالجاری برطرف کرده و موجب تسریع در روند سدسازی استان شده است.

وی سدسازی را از زیر ساخت های اصلی عمرانی استان دانست و گفت: انجام فعالیت های عمران و توسعه استان موجب روحیه امید و امنیت در جامعه می شود.

وی با اشاره به بهره برداری دو سد مروک و ایوشان در ایام دهه فجر امسال تصریح کرد: حجم سد ایوشان ۵۲ میلیون مترمکعب بوده که تاکنون ۲۱ تا ۲۲ میلیون متر مکعب آبگیری شده و با توجه به اعلام نظر مشاور طرح، اردیبهشت ماه سال آینده کار سرریز سد نیز انجام می شود.

بازوند اضافه کرد: با بهره برداری از سد ایوشان، چهار هزار و ۸۰۰ هکتار زمین زراعی آبی و دوهزار و ۵۰۰ فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.

وی افزود: تاکنون ۷۰۰ میلیارد ریال برای احداث سد ایوشان هزینه شده و ۳۰۰ میلیارد ریال نیز از اعتبارات سال ۹۴ برای این طرح لحاظ شده است.

استاندار لرستان همچنین گفت: سد مروک نیز بیش از ۹۶ درصد پیشرفت داشته که سال گذشته ۲۰۰ میلیارد ریال و سال آینده نیز ۳۰۰ میلیارد ریال برای این سد در نظر گرفته شده است.

وی اظهار داشت: با توجه به هزینه یکهزار و ۱۰۰ میلیارد ریالی این سد می توان گفت حدود ۵۰ درصد اعتبارات سد مروک طی دو سال اخیر تامین شده است.

وی اضافه کرد: همچنین امسال ۱۰۰ میلیارد ریال به معارضان و مالکان منطقه سد ایوشان پرداخت شده و مابقی این خسارات نیز تا اوایل سال آینده تصفیه خواهد شد.

بازوند با تاکید ویژه بر اهمیت سدسازی در استان اظهار داشت: برخی مشکلات سدسازی از جمله تملک اراضی سد و پایاب سد باید با همکاری مردم و مسوولان حل شود تا تمامی استان از مواهب این طرح ها بهره مند شوند.

وی با تقدیر از مشاوران و پیمانکاران سدسازی در استان ادامه داد: امام راحل برمحرومیت زدایی از روستاها تاکید داشته و رسیدگی به محرومان را از برنامه های اصلی انقلاب دانستند که مدیریت اجرایی استان در این خصوص کارهای زیر بنایی بسیاری از جمله سدسازی را در برنامه های خود قرار داده است.

با بهره برداری از ۱۰ سد مخزنی و ۱۰ ایستگاه پمپاژ آب در لرستان، در مجموع ۴۰۰ میلیون متر مکعب آب ، معادل ۱۲۴ میلیون متر مکعب توسط ایستگاهها و مابقی توسط پروژ ه های سد سازی سالانه استحصال می شود.

 

 

 

لینک کوتاه : https://www.mirmalas.com/?p=64921

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 6در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۶
  1. با سلام . سد سازی در مناطق مختلف کوهدشت لازم و ضروریست از جمله در روستاهای پایین دست منطقه ضرونی که می تواند ناحیه جنوبی دشت کوهدشت رانیز از نعمت آب بهره مند کند انشاالله کارشناسان روی این منطقه نیز تامل داشته باشند

  2. پس گاوشمار چی!؟
    یعنی هرچه کوفتیم کوزر بود!

  3. امیدوارم مسولین محترم آب منطقه ای استان طرح احداث سد مادیان رود ریکا شهرستان کوهدشت که روخانه مادیان رود در ان جاری است و محل آبریز تمام روان آب ها سیلاب ها حوزه دهستان جنوبی بخش مرکزی می باشد در راستای رونق تولید بخش کشاورزی ایجاد اشتغال پایدار در شهرستان در اولویت قرار گیرد

    • با تشکر از اظهار نظر عالمانه آقای جعفری،با انجام این پروژه بیشتر زمینهای منطقه آبی خواهد شد و مثل گذشته ها شاهد شالیکاری اهالی و رونق کشاورزی خواهیم بود.

  4. امید است پمپاژ آب رودخانه سیمره برای آبی کردن دشت سرطرهان و کل طرهان در دستور کار مسئولین قرار گیرد………………………………فقط ۳ تا۴ کیلومتر فاصله رودخانه تا دشت سرطرهان…………………………………………………………………………………………………………………………………………..

  5. ناشناس محترم کاملا درست تشخیص دادید . کوزر کوزر

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.