- پایگاه خبری، تحلیلی میرملاس - https://www.mirmalas.com -

پاسخ «فرج اله مومنی» به اظهارات وکیل «کرم محمدی»

photo_2016-03-31_15-12-242222

فرج اله مومنی از فعالین سیاسی اصلاح طلب استان لرستان به مطلب منتشر شده از طرف وکیل «کرم محمدی» فرماندار اسبق کوهدشت واکنش نشان داد. مومنی با بیان اینکه همیشه خود را پایبند به قانون دانسته و میدانم، گفت: همواره هم در جهت آرام کردن فضا تلاش کرده ام. مصاحبه اینجانب حدود ۴۰ روز پس از انتخابات و پس از شکل گیری اعتراضات مردم و در جهت تسکین آلام مردم و آرام کردن فضا منتشر شد. اما متأسفانه پس از گذشت حدود یک سال از انتخابات عده ای دائماً در حال تحریک مردم هستند.
وی در پاسخ به اظهارات «محسن باقرپور» که مدعی شده بود افرادی برای پادرمیانی و تقاضای بخشش از کرم محمدی بسیج شده و حتی برای جلب رضایت، والده ایشان (باقرپور) را نیز واسطه قرار داده اند، گفت: این ادعا کاملاً کذب است. مومنی ادامه داد: تا جایی که از سایر دوستان هم اطلاع دارم هیچ کدام از عزیزان درخواست بخششی از کرم محمدی نداشته اند. باقرپور صریحاً بگوید چه شخص یا اشخاصی جهت جلب رضایت کرم محمدی اقدام کرده اند؟
مومنی در پاسخ به اینکه «باقرپور» شرط بسته شدن پرونده را «عذرخواهی رسمی و علنی» از کرم محمدی عنوان کرده بود، گفت که یکی از مهترین منویات رهبر معظم انقلاب در زمینه انتخابات، «حق الناس» دانستن رای مردم است. از نظر ایشان مراقبت از رأی هر ایرانی، «واجب شرعی و اسلامی» است و هیچ کس حق ندارد در این امانت خیانت کند ضمن اینکه «نتیجه آرای» مردم نیز مظهر کامل حق الناس است و همه باید در مراقبت و دفاع از آن تلاش کنند. و تجربه هم نشان می دهد که یکی از مهم ترین مولفه های برگزاری یک «انتخابات سالم» و رعایت «حق الناس»، تعادل و توازن میان اعضای هیأت اجرایی و نظارت است. سابقه ی انتخابات ادوار گذشته ثابت نموده که هرگاه این توازن ایجاد شده، انتخابات سالمی برگزار شده است و در نقطه ی مقابل هر گاه ترکیب این هیأت یکدست و به نفع نامزدی خاص چیده شده باشد، با انتخاباتی پرحرف و حدیث روبرو بوده ایم. حال چه کسی می تواند ادعا کند که ترکیب هیأت های اجرایی و نظارت در انتخابات سال گذشته حوزه انتخابیه کوهدشت و رومشکان یکدست نبوده است؟ چه کسی می تواند ادعا کند که شروع انتخابات در کوهدشت تا ساعت ۱۱ صبح به تاخیر نیفتاده است؟ چه کسی می تواند ادعا کند که انتخابات رومشکان تا ساعت ۱۱ صبح به پایان نرسیده است؟ متأسفانه حوادث تلخ انتخابات ۷ اسفندماه ۹۴ در کوهدشت و رومشکان چنان موجب «ناراحتی» و «ناامنی روحی» و «روانی» مردم این منطقه شده است که چند «نسل» زمان می خواهد تا آن خاطره تلخ از ذهن ها پاک شود. متأسفانه این بدبینی برای بسیاری از مردم بویژه جوانان به وجود آمده و خیلی ها اعتقادشان سست شده و اعتمادشان برای شرکت در انتخابات بعدی نیز سلب شده است. معتقدم هزینه ای که نظام بابت ماجرای انتخابات کوهدشت داده بدون اینکه نقشی در این موضوع داشته باشد، سخت گزاف بوده است و کسانی که با کلید زدن آن انتخابات عجیب و غریب، این هزینه های سنگین را به نظام تحمیل کردند، باید هم در دنیا و هم در آخرت پاسخ گو باشند. به نظر بنده هیچ خسارتی بالاتر از «بی اعتماد کردن مردم به نظام» و پشت پا زدن به «حق الناس» نیست. اگر این آقایان شجاعتی داشته باشند، بهترین کاری که می توانند انجام دهند این است که در جهت جلب اعتماد مردم به نظام و کم رنگ شدن آن خاطره تلخ، از مردم عذرخواهی کنند. بنابراین بنده معتقدم کسانی باید عذر خواهی کنند که به «مقدسات» توهین کرده اند، کسانی باید عذرخواهی کنند که «حق الناس مد نظر رهبر معظم انقلاب» را رعایت نکردند، کسانی باید عذرخواهی کنند که اعتماد مردم به نظام را بازیچه امیال خود کردند نه ما.
در پایان از آقای باقرپور این سوال را دارم که چه اصراری بر زنده کردنده زخم مردم دارند؟ چرا هر از چند گاهی با انتشار مصاحبه ای، موجبات ناراحتی و تألم خاطر مردم را به وجود می آورند؟ چرا یاد آن خاطره تلخ را برای مردم زنده می کنند؟ درست است که کرم محمدی به ایشان «وکالت حقوقی» جهت پیگیری پرونده را داده اند، اما آیا به ایشان در زنده کردن زخم مردم و رنجش اذهان عمومی هم «وکالت» داده اند؟