تاریخ : پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳
4

وعده‌ی نماینده کوهدشت در مرداد ۹۵: چهارخطه‌ی کوهدشت به خرم‌آباد در سال ۹۶ به بهره‌برداری می‌رسد/ جافریان در تیرماه ۹۶: پروژه چهارخطه کوهدشت – خرم‌آباد معطل اعتبارات است

  • کد خبر : 98736
  • 25 تیر 1396 - 11:40

پروژه چهار خطه‌ی کوهدشت به خرم‌آباد سال ۹۶ به بهره‌برداری می‌رسد؛ این وعده‌ی بود که نماینده کوهدشت، الیهار ملکشاهی،‌ درباره پروژه‌ی چهارخطه شدن کوهدشت‌ـ خرم‌آباد به مردم داده است. از سال ۸۵ که کلید چهارخطه کردن محور جاده‌ای ۹۰ کیلومتری خرم‌آباد به کوهدشت زده شد تاکنون وعده‌های متعددی درباره زمان پایان این پروژه به مردم […]

پروژه چهار خطه‌ی کوهدشت به خرم‌آباد سال ۹۶ به بهره‌برداری می‌رسد؛ این وعده‌ی بود که نماینده کوهدشت، الیهار ملکشاهی،‌ درباره پروژه‌ی چهارخطه شدن کوهدشت‌ـ خرم‌آباد به مردم داده است.

از سال ۸۵ که کلید چهارخطه کردن محور جاده‌ای ۹۰ کیلومتری خرم‌آباد به کوهدشت زده شد تاکنون وعده‌های متعددی درباره زمان پایان این پروژه به مردم داده شده است:

پایان سال ۹۰

پایان دولت احمدی‌نژاد و جزء پروژه‌های مهرماندگار شدن؛

پایان سال ۹۵

و حالا سال ۹۶

این‌ها تاریخ‌های متنوعی است که برای پایان این پروژه به شهروندان اعلام شده است.

مهم‌ترین علت کندی این پروژه قطره‌چکانی اعتبارات است و در این راستا الهیار ملکشاهی به خبرگزاری ایسنای لرستان گفته است پیمانکار این پروژه مطالبات زیادی دارد که باید پرداخت شود.

جاده‌ی خرم‌آباد به کوهدشت از جاده‌هایی در لرستان است که آنرا قتلگاه نامیده‌اند و چهارخطه شدنش، آرزوی مردمان کوهدشت و خرم‌آباد است.

اما حال با گذشت زمان امیررضا جافریان، مدیرعامل شرکت مهندسی کلوپار اعلام کرده است که پروژه چهار خطه کوهدشت – خرم آباد معطل اعتبارات است!

امید می رود که الهیار ملکشاهی نماینده محترم شهرستان کوهدشت بخاطر منافع عمومی پیگیر اعتبارات این پروژه شود تا هم به وعده خود عمل کرده و هم جان شهروندان و هم استانی های لرستانی بیش از پیش در امان باشد.

لینک کوتاه : https://www.mirmalas.com/?p=98736

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 4در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۴
  1. تاریخ انتشار : ۲۲ تیر ۱۳۹۶ – ۱۲:۰۷ نسخه چاپی
    ۱۸۰ بازدید مدیرعامل شرکت مهندسی کلوپار: پروژه چهارخطه کوهدشت-خرم‌آباد معطل اعتبارات است
    پروژه چهارخطه خرم آباد کوهدشت به عنوان یک اولویت از سالهای گذشته در دستور کار اداره راه قرار گرفته است که با توجه به میزان اعتبارات سالانه بخشی از آن به افتتاح میرسد، پر حادثه خیزترین بخش این محور پیچ‌های چنار هستند که برای از میان بردن این مسیر خطرناک و غیر استاندارد پنج کیلومتر […]

    پروژه چهارخطه خرم آباد کوهدشت به عنوان یک اولویت از سالهای گذشته در دستور کار اداره راه قرار گرفته است که با توجه به میزان اعتبارات سالانه بخشی از آن به افتتاح میرسد، پر حادثه خیزترین بخش این محور پیچ‌های چنار هستند که برای از میان بردن این مسیر خطرناک و غیر استاندارد پنج کیلومتر واریانت طراحی شده که کلا راه چهارخطه را به پایین دست انتقال داده، که برای ساخت این قطعه بالغ بر ده میلیارد پیش بینی شده و پیمانکار آن ( شرکت کلوپار)با پیشرفتی خوب هم از نظر کیفی و هم کمی در حال انجام پروژه می باشد،تنها تهدید این پروژه نبود اعتبار خواهد بود که امیدواریم با تدبیر مسئولان اداره کل راه و شهرسازی این تهدید به فرصت تبدیل شود
    این پروژه بدون شک از مهمترین پروژه های راهسازی در استان است نه در مبلغ و اعتبار بلکه در حادثه خیز بودن و به نتیجه رسیدن آن و تاثیرش در امنیت جانی استفاده کنندگان زیراکه کمتر روزی است که در آن پیچهای هراسناک کسی نمیرد یا ماشینهایی تصادف نکنند که زیانهای و عواقب جانی و مالی فراوانی را در پی دارند
    شرکت کلوپار اعلام کرده که در صورت رفع موانع اجرایی و تزریق منابع مالی این پروژه را در سریعترین زمان ممکن انجام دهد تا خود را در راستای خدمت به بهره برداران و مردم منطقه و مسافران(با توجه به اینکه این مسیر از راههای اصلی زائران به سهرهای مذهبی عراق میباشد که در مقاطعی از سال دارای ترافیک بسیار سنگینی میباشد)ایفا نماید چرا که افتتاح حتی یک روز زودتر این پروژه باعث زنده ماندن هموطنی از ما خواهد بود.

    امیررضا جافریان، مدیرعامل شرکت مهندسی کلوپار گفت: فعالیت خود را با همکاری تعدادی از دوستان که سابقه انجام کارهای فنی داشتند، از سال ۱۳۷۳ و با پرورش ماهی کهمان آغاز کردیم.
    وی افزود: بعد از آن بخشی از پروژه ۶۰ متری خرم آباد و راه های روستایی مانند راه روستایی چنارپل بخش پاپی و… را انجام دادیم، سپس بخشی از چهارخطه خرم آباد – کوهدشت از کیلومتر ۸ تا ۲۳ را طی سه قرارداد به انجام رساندیم.
    جافریان عنوان کرد: با توجه به اینکه تحصیلات من در رشته نقشه برداری بود و به آن علاقه‌مند هم بودم در این راستا به همکاری با دستگاه های اجرایی پرداختم.
    مدیرعامل شرکت مهندسی کلوپار تصریح کرد: یکی از پروژه هایی که در دست اقدام داریم، قرارداد کیلومتر ۱۴ تا ۱۹ کوهدشت به خرم آباد است که این مسافت به نوعی حلقه مفقوده پروژه راه کوهدشت به خرم آباد است و همه مسئولان و دست اندرکاران باید همت کنند که بتوانیم گره کور این جاده را باز کنیم.

    ۳۰ تا ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی

    جافریان با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۳۰ الی ۳۵ درصدی پروژه چهارخطه کوهدشت به خرم آباد، خاطرنشان کرد: در قرارداد اولیه حدود ۸ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه پیش بینی شده است که از این میزان ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تخصیص یافته است.
    مدیرعامل شرکت مهندسی کلوپار تاکید کرد: فعلاً مشاور پروژه نقشه کاملی از مسیر به ما تحویل نداده چون در طول مسیر معرضینی وجود دارند که باید راضی شوند.
    جافریان وجود راه های ارتباطی را یکی از عوامل توسعه پایدار دانست و گفت: قسمت هایی از استان که راه های آن ها سریع تر و به صورت ماندگار درست شده، توسعه یافته تر از شهرهایی هستند که راه های دسترسی خوبی ندارند.
    مدیرعامل شرکت مهندسی کلوپار افزود: خیلی از جاها را داریم که حتی راه دسترسی ندارند، اما راه چهار خطه بین شهری با طول ۸۵ کیلومتر نباید این مدت طول بکشد که دلیل آن عدم تخصیص اعتبارات بوده است.

    کار به کاردان سپرده نمی‌شود

    جافریان با بیان اینکه بیشتر راه های استان را پیمانکاران بدون اینکه تاکنون وجهی دریافت کرده باشند انجام داده اند ولی در استان های دیگر به این شکل نیست، اظهار داشت: باتوجه به اینکه در چند سال اخیر شرکت ها با عدم دریافت به موقع اعتبارات مواجه هستند، اما حاضرند با ما کار کنند.
    مدیرعامل شرکت مهندسی کلوپار با بیان اینکه رتبه چهارم در راه و شهرسازی و رتبه پنجم کار را در سطح کشور داریم، گفت: ادامه داد: حدود ۶۰ نفر نیروی فعال در این شرکت داریم که همه آن ها بیمه هستند.
    وی گفت: بزرگ ترین چالش پیش روی پیمانکاران در بحث راه سازی، این است که اکثر پیمانکاران بومی اعتقاد دارند که کار به کاردان سپرده نمی‌شود به ویژه در زمینه مشاور که اگر مشاوران با پیمانکاران همکاری کنند، می توان یک شکل و الگو بهینه برای راه سازی استان پیدا کرد.
    جافریان ادامه داد: استان ما، یک استان کوهستانی است و انواع عوارض را در راه سازی دارد، در نتیجه بدون مطالعه نمی توان برای راه های استان طرح و پروژه داد.
    جافریان با بیان اینکه مطالعات مسیر برای ایجاد پروژه راه سازی خیلی مهم است، تصریح کرد: یک مشاور بومی خیلی راحت تر می تواند مطالعات را انجام دهد.

    لزوم حمایت از مشاوران بومی

    وی اظهار کرد: دستگاه های اجرایی و کارفرمایان پروژه ها، کارشناسان بومی را حمایت کنند زیرا این کارشناسان واقعاً در مقابل مشاوران دیگر حرفی برای گفتن دارند.
    مدیرعامل شرکت مهندسی کلوپار با اشاره به اینکه قطعا مسائل مالی برای تمام پروژه ها و پیمانکاران مهم است، اظهار کرد: از استاندار لرستان مهندس بازوند و فرماندار کوهدشت و نماینده این شهرستان تقاضا داریم که در به اتمام رساندن این پروژه ما را یاری کنند.
    وی ادامه داد: راه اندازی این پروژه در اقتصاد منطقه تاثیرگذار است و می‌تواند سایه محرومیت را در غرب استان کمتر کند، بنابراین باید روند پیشبرد این پروژه سرعت بیشتری داشته باشد که این مستلزم حمایت مسئولان و تأمین اعتبارات لازم است.

    منبع: بلوطستان

  2. کد خبر:۶۷۶۰۲ احتمال تعطیلی پروژه سد معشوره

    فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص):
    فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) گفت: با روند فعلی پروژه سد معشوره تعطیل خواهد شد. به گزارش کشکان، سردار عبدالهی فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) در جریان بازدید از پروژه سد تاج امیر نورآباد، آزادراه خرم‌آباد- اراک و راه‌آهن لرستان در بحث سد معشوره که سالیان سال، توقف شده است، اظهار کرد: قرارگاه خاتم همچنان […]

    فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) گفت: با روند فعلی پروژه سد معشوره تعطیل خواهد شد.

    به گزارش کشکان، سردار عبدالهی فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) در جریان بازدید از پروژه سد تاج امیر نورآباد، آزادراه خرم‌آباد- اراک و راه‌آهن لرستان در بحث سد معشوره که سالیان سال، توقف شده است، اظهار کرد: قرارگاه خاتم همچنان در حال صرف هزینه است و اگر این روند ادامه داشته باشد پروژه تعطیل خواهد شد.

    وی تلنگر زد: از مسوولین استان انتظار پیگیری داریم که علت متوقف نمودن پروژه را مشخص کنند.

    فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) بیان داشت: این پروژه کلاف سردرگمی دارد و از نظر مالی هم چند اعتباری برای آن در نظر گرفته نشده است.

    سردار عبدالهی با بیان این که در دولت دهم قول داده شد پروژه سد معشوره سرعت بگیرد، افزود: در دولت یازدهم نیز ریاست‌جمهور و مسؤولین ذی‌ربط قول‌های مساعدی دادند ولی متأسفانه هیچ قولی عملی نشده است.

  3. … از ما نیست بر ما شد.

  4. دولت کلاهش را بالا بگیرد که پروژه های عمرانی استان لرستان همزمان با سایر کشور تعطیل است.
    میرملاس محترم هم که مدام از موفق بودن استاندار محترم قلم می زنن و تا کوچکترین انتقادی از ایشان از طرف نمایندگان مردم میشه سریع موضع می گیرند و چندین مقاله در سایت قرار میدن چرا این کم کاری ها را به حساب مدیریت استان نمی گذارند و جای شاکی و متشاکی را عوض میکنند.

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.